Bosch Car Service Wellink

Hans Wellink Autocare bestaat sinds 1990; in 2015 was dat dus al 25 jaar! 

 

Sinds 2012 zijn wij Bosch Car Service. Hans is met zijn tijd meegegaan; van een kleine buurtgarage waar voornamelijk aan klassiekers werd gewerkt, zijn we doorgegroeid naar onze huidige locatie van ruim 600m2. Bosch Car Service Wellink beschikt over een werkplaats met 6 bruggen, 8 werkplekken, 4 plaats remmentestbank, de modernste airco-apparatuur en andere appartuur waar we uw auto zelfs draadloos kunnen uitlezen op foutcodes.

 

Wij zijn universeel in de meest ruime zin van het woord. Of het nu onderhoud, reparaties of gecompliceerde technische uitdagingen (problemen bestaan niet) betreft. Met kennis en passie wordt er aan uw auto gewerkt. Ook uw kostbare klassieker is van harte welkom!

 

Tevens zijn wij importeur van het Engelse sportwagenmerk Westfield. Door onze expertise en ervaring op autosportgebied zijn wij in staat om snel en doelgericht diagnoses te stellen. Ook zijn onze monteurs snel en efficiënt.

 

Doordat Hans nog steeds actief is in de autosport, is een korte proefrit vaak voldoende om een rammeltje of kraakje te diagnosticeren. Wij willen graag dat het in 1 keer goed is!

 

Bosch Car Service Wellink: Deskundig en betrouwbaar!